Verpleegkundig Symposium - GIEQs III
Live and Online : Wednesday 28th September 2022 , 08:00 - 17:00 CEST
on Demand thereafter
View Programme Register Now!

Verpleegkundig Symposium - GIEQs III

Het verpleegkundig symposium zal dit jaar plaatsvinden in het Universitair Ziekenhuis te Gent. Het verpleegkundig symposium zal niet gefilmd worden, waardoor het niet mogelijk is om dit achteraf te herbekijken.


Aan alle endoscopie verpleegkundigen

We zijn verheugd u uit te nodigen in Gent voor onze tweede verpleegkundige editie van het Ghent International Endoscopy Quality Symposium (GIEQS) dat gepland staat op 28 september 2022.

De focus van het Gieqs Symposium ligt op de dagdagelijkse werking van een Endoscopische unit.
In de voormiddag voorzien we een theoretisch gedeelte, gegeven voor en door endoscopie verpleegkundigen, en in de namiddag kan u deelnemen aan een praktijkgerichte training. Bij Gieqs geloven we sterk dat kwaliteit in Endoscopie alleen kan geleverd worden door opleiding van een voltallig team. Het verpleegkundig onderdeel van het symposium zal zich specifiek richten op relevante onderwerpen voor endoscopie verpleegkundigen. De presentaties en hands-on zullen volledig in het Nederlands gegeven worden.
U heeft zowel de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het verpleegkundig luik op woensdag als voor het online symposium op donderdag en vrijdag.

 

Kostprijs

Om online het symposium op 29 en 30 september bij te wonen is de kostprijs 30 euro.
Wenst u ook graag het verpleegkundig symposium live op 28 september bij te wonen, dan betaalt u hiervoor bijkomend 40 euro.

 

Locatie

Het verpleegkundig symposium op woensdag zal doorgaan in de auditoria van het UZ Gent, Corneel Heymanslaan 10, 9000 Gent. Het UZ Gent is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Hoe te registreren

De registratie gebeurt via deze website. Eens u geregistreerd bent via de website en wil deelnemen aan het live symposium van de verpleegkundigen, mail uw gegevens naar (annelies.geirnaert@uzgent.be). Zij zal u een bevestigingsmail sturen zodat u de overige 40 euro kan overmaken.

De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met de inschrijving.
We hopen u te mogen verwelkomen!

 

Prof Dr Hans Van Vlierberghe
Head of Department

Dr David Tate
President of GIEQs Foundation and Event Organiser

Tania Helleputte
Head nurse of Department